Name it Kinderkleding

Door Sander.

Voor mijn kinderen koop ik het liefste kinderkleding bij de hema. Je weet dan dat je verzekerd bent van kwaliteit en ook de prijs valt niet tegen. Het nadeel van de kinderkleding bij de hema is dat ieder kind in het zelfde shirtje loopt. Denk jij een leuk shirt voor je driejarige zoon te hebben uitgekozen, loopt de gehele groep van de kinderdagopvang is het zelfde shirt. Sta je daar met je goede bedoelingen om leuke kinderkleding aan te schaffen…

Name it kinderkleding

Omdat dit mij al een aantal keer was overkomen, besloot ik de kinderkleding online aan te schaffen. Daar kwam ik erachter dat er veel kleding van het merk Name it kinderkleding wordt verkocht. Er zijn natuurlijk enorm veel merken, maar de Name it kinderkleding sprak mij enorm aan. Toen ik mijn online winkelwagen vol had gegooid, bleek het thuis ook allemaal te passen. Zo had mijn zoon opeens een nieuwe garderobe van Name it kinderkleding. Hij was er niet zo van onder de indruk. ‘Pap, die winkel zit gewoon in de stad.’ Dat was al helemaal nieuwe informatie voor mij.

Een week later besloot ik dan ook mijn zoon mee te namen naar de winkel van Name it Kinderkleding. Het verwonderde mij dat ze daar ook enorm veel accessoires verkopen. We werden erg vriendelijk geholpen. Door de mid-season sale besloot ik dat mijn zoon toch nog wel 50 euro vrij mocht besteden in de winkel van Name it kinderkleding. Dat was voor hem natuurlijk feest. Het prachtige aan de winkel is dat ik zelf vrij weinig hoefde te doen. De verkoopster ontfermde zich over mijn bijna-puberende oudste zoon en bood mij een kopje koffie aan. Ik moet zeggen dat ik deze ervaring bij Name it kinderkleding, wel bij iedere winkel zou willen ondergaan.

Ik wilde deze blog over Name it kinderkleding graag schrijven, maar Nadir en Cees-Johan vonden het niet zo passend op onze website. Ik heb was doorgetikt en uiteindelijk waren ze het ermee eens dat ik dit stukje mocht plaatsen. Ik moet er wel bij vertellen dat de verkoopster er smakelijk uitzag. Ook dat is natuurlijk een reden om naar Name it kinderkleding te gaan… Mijn zoon was blij en ik ook.

Tot slot

Wij van Conavroegh hebben ons best gedaan om jou weer te voorzien van je nodige leesvoer. Zit jij nu lekker aan een biertje en heb je ook een vraag voor ons, mail deze dan snel door. We proberen alle vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Daarnaast staan we altijd open voor feedback. Dus ben jij het ergens niet mee eens en wil je mening laten horen, twijfel niet! Tot de volgende keer.

Name it kinderkleding